Připravte si veverku. Šéf dnes bude vařit hovězí

V 9. dílu vás Šéf naučí hotové divy z hovězího masa. Koukněte se na upoutávku a uvidíte, že i tentokrát jde všechno připravit v domácích podmínkách. Schválně, věděli jste, jaké části hovězího kusu se říká veverka?
V devátém dílu pořadu Teď vaří šéf! se bude připravovat hovězí.
V devátém dílu pořadu Teď vaří šéf! se bude připravovat hovězí.

reklama

Nebudeme vás napínat. Veverka se říká šťavnatému svalovému úponu bránice s výraznou hovězí chutí.

Možná znáte výraz „řeznická panenka“. I tak se „veverce“ někdy říkává. Proč? Zkušení řezníci si ji v dobách front na maso nechávali „pod pultem“ nebo rovnou pro sebe.

Sledujte pořad Zdeňka Pohlreicha Teď vaří šéf! dnes na Primě v 18.00! 

 

Ještě více ze světa vaření

Pro všechny diváky oblíbeného pořadu PROSTŘENO! již příští týden spouštíme nový web, který bude plný novinek!

Nový web pořadu PROSTŘENO! Foto:

Nový web pořadu PROSTŘENO!

A ještě jedna NOVINKA. Tentokrát v tištěné podobě. Vyšel nový časopis Prima FRESH a stojí jen 49 Kč.

Časopis Prima FRESH  Foto:

Časopis Prima FRESH

reklama

Tento článek najdete v těchto speciálech

reklama