Ze zákulisí TVŠ: Dělení vepřového s láskou

V sobotu šéf ukáže recepty z vepřového. Když se podíváte na naše záběry z natáčení pořadu, uvidíte, že půjde o jídla skutečně vymazlená. Šéf je prostě romantická duše...
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

TVS deleni veproveho s laskou

reklama

Další díl kuchařské novinky Teď vaří šéf! sledujte v neděli v 18.00 na Primě. Věnován bude vepřovému.

Tohle se vám může při jeho výběru hodit. Z kuchařského hlediska vepřové maso dělíme do

3 jakostních tříd:

I. třída:

pečínka (kotleta, karé) – příprava minutek, k pečení vcelku i porcované

kýta – používá se na minutky, pečení i dušení

panenka neboli panenská svíčková – velmi kvalitní a křehké maso, ideální na minutky

 

II. třída: Vše o pořadu najdete TADY

plec – pečení, dušení

krkovička – pečení, dušení, smažení

bůček – pečení, dušení, mletí

 

III. třída:

Vepřové koleno na pivě s medem 2

kolínko a nožička zadní – pečení, vaření

kolínko a nožička přední – pečení, vaření

hlava – vaření

lalok – vaření

ramínko – vaření

 

Koukněte se ještě na upoutávku ke třetímu dílu:

A ještě pohádka:

Jaký je šéfkuchař Pohlreich?

POHÁDKA: Jak Zdeněk k jitrničce od Popelky přišel

(schneidy)

reklama

Tento článek najdete v těchto speciálech

reklama