Šéf vaří veselé velikonoční menu. Inspirujte se

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich má připravenou další porci inspirace na denní menu, tentokrát se zaměřil na Velikonoce. Ukáže vám například, jak připravit vejce s parmezánem a ančovičkami nebo opravdu nevšední jablečný koláč, který peče ve formě na bábovku.
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Teď vaří šéf! VI (6) - upoutávka

reklama

Nepropásněte možnost, naučit se také filet z uzeného pstruha s jarní zeleninou, odlehčené krůtí řízky se svěžím salátem Waldorf a také velmi chutné krokety z brokolice s rajčatovým salátem.

Sledujte šéfa opět v neděli v 18.00 na Primě v kuchařské show Teď vaří šéf!

Odhalte tajemství dokonalých chutí v tradičních i exotických receptech skutečného mistra Zdeňka Pohlreicha! Využijte šance vařit jako on a sledujte nové díly oblíbeného pořadu Teď vaří šéf! Všechny videorecepty z něho jsou kdykoliv po ruce online TADY

Už teď si můžete připravit také jeden z premiérových receptů. Níže je rozepsaný recept na krůtí řízky se salátem Waldorf. Dozvíte se také, kde tento lahodný salát vznikl.

 

VJŠ (1) - Šéfova první snáška

Jak na vejce. Spolehlivé tipy a triky šéfa Pohlreicha

 

Vařený mořský vlk se zeleninou a s koryandrem.

Videorecepty a celý 3. díl nedělního Teď vaří šéf! kdykoliv online

 

Tipy nudle a wok

3 tipy na restaurace, kde si pochutnáte na asijských nudlích a woku

Ano, šéfe!

Jarní číslo časopisu Ano, šéfe! právě v prodeji

 

(schneidy)

reklama

reklama