Šéf vaří veselé velikonoční menu. Inspirujte se
Teď vaří šéf! VI (6) - upoutávka
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich má připravenou další porci inspirace na denní menu, tentokrát se zaměřil na Velikonoce. Ukáže vám například, jak připravit vejce s parmezánem a ančovičkami nebo opravdu nevšední jablečný koláč, který peče ve formě na bábovku.
Nepropásněte možnost, naučit se také filet z uzeného pstruha s jarní zeleninou, odlehčené krůtí řízky se svěžím salátem Waldorf a také velmi chutné krokety z brokolice s rajčatovým salátem.
Sledujte šéfa opět v neděli v 18.00 na Primě v kuchařské show Teď vaří šéf!
Odhalte tajemství dokonalých chutí v tradičních i exotických receptech skutečného mistra Zdeňka Pohlreicha! Využijte šance vařit jako on a sledujte nové díly oblíbeného pořadu Teď vaří šéf! Všechny videorecepty z něho jsou kdykoliv po ruce online TADY
Už teď si můžete připravit také jeden z premiérových receptů. Níže je rozepsaný recept na krůtí řízky se salátem Waldorf. Dozvíte se také, kde tento lahodný salát vznikl.
Velikonoční menu podle šéfa. Zdroj: Hermina Press
Zapečená vejce s ančovičkou a parmezánem. Zdroj: Hermina Press
Salát s uzeným pstruhem. Zdroj: Hermina Press
Krůtí prsa se salátem Waldorf a rukolou. Zdroj: Hermina Press
Jablečný koláč z bábovkové formy. Zdroj: Hermina Press
Brokolicocové krokety s rajčatovým salátem. Zdroj: Hermina Press
Brokolicové krokety si oblíbí i vaše děti. Zdroj: Hermina Press
Šéf se pustil do bábovky! Zdroj: Hermina Press
Teď vaří šéf! Lehce a chutně. Zdroj: Hermina Press
S těmito pokrmy budou Velikonoce opravdu veselé! Zdroj: Hermina Press
Tentokrát nejspíš číhá na uzeného pstruha. Nebo na krůtí? Zdroj: Hermina Press
(schneidy)