Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich připravil na Velikonoce denní menu, v němž nechyběla vejce, chutně upravená zelenina, ale ani sladký jablečný koláč. Uvařte si ho celé jako on! Celý díl si pusťte hned v úvodu.
Odhalte tajemství dokonalých chutí v tradičních i exotických receptech skutečného mistra Zdeňka Pohlreicha! Využijte šance vařit jako on a sledujte nové díly oblíbeného pořadu Teď vaří šéf! Všechny videorecepty z něho jsou kdykoliv po ruce online TADY
Sledujte šéfa opět v neděli v 18.00 na Primě v kuchařské show Teď vaří šéf!
Zapečené vejce s parmezánem a ančovičkami:
Krůtí prsa se svěžím salátem Waldorf:
Jablečný koláč:
Filet z uzeného pstruha se salátem:
Brokolicové krokety s rajčatovým salátem:
Níže je také rozepsaný recept na krůtí řízky se salátem Waldorf. Dozvíte se také, kde tento lahodný salát vznikl.
(schneidy)
Teď vaří šéf!: Velikonoční menu


1 / 11
- Velikonoční menu podle šéfa. Zdroj: Hermina Press


2 / 11
- Zapečená vejce s ančovičkou a parmezánem. Zdroj: Hermina Press


3 / 11
- Salát s uzeným pstruhem. Zdroj: Hermina Press


4 / 11
- Krůtí prsa se salátem Waldorf a rukolou. Zdroj: Hermina Press


5 / 11
- Jablečný koláč z bábovkové formy. Zdroj: Hermina Press


6 / 11
- Brokolicocové krokety s rajčatovým salátem. Zdroj: Hermina Press


7 / 11
- Brokolicové krokety si oblíbí i vaše děti. Zdroj: Hermina Press


8 / 11
- Šéf se pustil do bábovky! Zdroj: Hermina Press


9 / 11
- Teď vaří šéf! Lehce a chutně. Zdroj: Hermina Press


10 / 11
- S těmito pokrmy budou Velikonoce opravdu veselé! Zdroj: Hermina Press


11 / 11
- Tentokrát nejspíš číhá na uzeného pstruha. Nebo na krůtí? Zdroj: Hermina Press
Něco se chystá. Nová prima+ již brzy!
Již nezobrazovat
Více informací