Šéfovo menu nejen na Velikonoce se můžete naučit online

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich připravil na Velikonoce denní menu, v němž nechyběla vejce, chutně upravená zelenina, ale ani sladký jablečný koláč. Uvařte si ho celé jako on! Celý díl si pusťte hned v úvodu.
Teď vaří šéf! VI (6)

Odhalte tajemství dokonalých chutí v tradičních i exotických receptech skutečného mistra Zdeňka Pohlreicha! Využijte šance vařit jako on a sledujte nové díly oblíbeného pořadu Teď vaří šéf! Všechny videorecepty z něho jsou kdykoliv po ruce online TADY

Sledujte šéfa opět v neděli v 18.00 na Primě v kuchařské show Teď vaří šéf!

Zapečené vejce s parmezánem a ančovičkami:

Zapečená vejce s ančovičkou a permazánem
Zapečená vejce s ančovičkou a permazánem

Krůtí prsa se svěžím salátem Waldorf:

Krůtí prsa se salátem Waldorf a rukolou
Krůtí prsa se salátem Waldorf a rukolou

Jablečný koláč:

Jablečný koláč
Jablečný koláč

Filet z uzeného pstruha se salátem:

Salát s uzeným pstruhem
Salát s uzeným pstruhem

Brokolicové krokety s rajčatovým salátem:

Brokolicové krokety s rajčatovým salátem
Brokolicové krokety s rajčatovým salátem

 

Níže je také rozepsaný recept na krůtí řízky se salátem Waldorf. Dozvíte se také, kde tento lahodný salát vznikl.

 

VJŠ (1) - Šéfova první snáška

Jak na vejce. Spolehlivé tipy a triky šéfa Pohlreicha

 

Vařený mořský vlk se zeleninou a s koryandrem.

Videorecepty a celý 3. díl nedělního Teď vaří šéf! kdykoliv online

 

Tipy nudle a wok

3 tipy na restaurace, kde si pochutnáte na asijských nudlích a woku

Ano, šéfe!

Jarní číslo časopisu Ano, šéfe! právě v prodeji

 

(schneidy)

reklama