BONUS 3 Jak žijí Kuře a zvířátka z penzionu U Zběhlíka

Vyrábějí si zde vlastní klobásy, organizují zabijačky, chystají salátové plantáže, v zimě majitel každé ráno nasadí běžky, aby oživil stopu navazující jen pár kilometrů od penzionu na oblíbený běžkařský okruh. Pro svůj podnik je Pavel Kuře ochoten snad i padnout.
Šéf U Zběhlíka Pavel Kuře
Šéf U Zběhlíka Pavel Kuře

reklama

Jak jste mohli vidět ve 3. dílu pořadu Už dost, šéfe!, něco z rad Zdeňka Pohlreicha si majitelé objektu, manželé Kuřovi, k srdci vzali.

Celý 3. díl hledejte na Prima PLAY

Jak to dnes funguje (nebo nefunguje) U Zběhlíka, jsme se přesvědčili několik týdnů po Zdeňkovi Pohlreichovi. U parkoviště nás vítalo stádo mečících koz, poskakujících kolem mini roubenky.

Pan majitel, kterého jsme z pořadu Ano, šéfe! znali z kuchyně, nás trochu zskočil před objektem, kde se obratně věnoval zednickým pracem. Kuchyň obhospodařovali dva mladí kuchaři.

Pusťte si video a uvidíte, že Pavlovi Kuřovi elán nechybí. Naopak má stále plno plánů jak svoji živnost zvelebovat.

Podoba čistě náhodná? Pan Kuře  v sobě něco ze Zdeňka Pohlreicha určitě má. Co říkáte?

Ano, šéfe! IV (9) - restaurace U Zběhlíka, Čistá u Litomyšle - Obrázek 14
Ano, šéfe! IV (9) - restaurace U Zběhlíka, Čistá u Litomyšle - Obrázek 14

 

"Perníková chaloupka" v Čisté je pro všechny "Jeníčky a Mařenky" stále otevřena!

Ano, šéfe! IV (9) - restaurace U Zběhlíka, Čistá u Litomyšle - Obrázek 6
Ano, šéfe! IV (9) - restaurace U Zběhlíka, Čistá u Litomyšle - Obrázek 6

 

Autor: Zuzana Schneidewind
Kamera: Jan Kundera s využitím záběrů z pořadu Už dost, Šéfe!

reklama

Tento článek najdete v těchto speciálech

reklama