BONUS: Jak se vaří v Cholticích po vizitě šéfa. Prověřili jsme

Tři videa pro vás. Jak to vypadalo v Cholticích před časem a nyní, jste mohli vidět ve 2. dílu pořadu Už dost, šéfe! Jestli se pan majitel nesnažil jen před kamerami, jsme se vypravili podívat sami.
Poslechněte si náš rozhovor s provozovatelem zámecké restaurace Josefem Rabou. Zajímalo nás například, kde nakupuje suroviny do kuchyně a nakolik se drží rad šéfa Pohlreicha. Tomu se minule nelíbila například mražená drůbež z dovozu.
Vše o pořadu, komplet díly z Ano, šéfe! a řadu bonusů najdete v našem speciálu Už dost, šéfe!
VIDEO 2: Jak se žije s hvězdou na dvěřích?
V Cholticích Josef Raba začínal v roce 1995. „Byl jsem tady poprvé na brigádě jako učedník. Pak jsem se sem znovu vrátil v letech 1999 až 2000 po vyučení. Pět let nato jsem zde působil jako provozní. O čtyři roky později jsme tady začali plánovat vizi propojení choltického zámku s restaurací, hudebním klubem a cyklokempem. Na jaře roku 2010 jsme otevřeli,“ shrnuje o svém působení na zámku současný vedoucí restaurace.
VIDEO 3: Chloubou tamního jídelního lístku jsou pečená vepřová žebra s domácím chlebem. Odkud mají vepřové? Jak původ masa ověřuje pan Raba?
Autor: Zuzana Schneidewind
Kamera: Jan Kundera