Pátá lekce: Pořádná grilovačka pod taktovkou šéfa

Letní evergreen je tady! Grilování je tématem věčným a přitom stále aktuálním i vděčným. Vždyť kdo by rád neposeděl s přáteli u ohně a nekonzumoval při tom lahůdky z grilu. Vyzkoušejte si se šéfem například výrobu vlastních marinád nebo delikatesu v podobě grilovaného mletého masa.
Grilovačka to je hračka. Nebo ne?
Grilovačka to je hračka. Nebo ne?

reklama

„Rozpalte gril!“ Zavelí úvodem pátého dílu šéf. Jak zjistí jeho učni, na začátku většiny dobrot z ohně jsou marinády a správný výběr suroviny. Pak šéf ukáže svým kuchařským pravítkem, vařečkou, odkud pochází maso na steak, na bifteky, i napoví receptury na jednoduché a přitom výtečné marinády.

Není nad praktickou lekci. Proto se nezapomeňte dívat na Vařte jako šéf! ve čtvrtek večer ve 21.40 na Prima family.

Tady najdete malou ukázku, abychom vás navnadili:

Vše o pořadu Vařte jako šéf! najdete ZDE

Dále se v 5. díle podívejte, jak dlouho se připravuje biftek krvavý, medium nebo propečený. Na co při jeho přípravě máte úplně zapomenout. A co s takovou panenkou? Ve své škole vaření vás Zdeněk Pohlreich naučí zase o něco více.

 

Odvysílané díly pořadu Vařte jako šéf! si můžete pustit na Prima PLAY

 

Další recepty zaměřené na maso a inspirace do kuchyně najdete na webu Prima FRESH

 

reklama

Tento článek najdete v těchto speciálech

reklama