Téma diskuze: Petra Klimentová
Upozorňujeme veškeré účastníky webové diskuze, že svojí účastí na diskuzi nesmí porušit podmínky poskytování digitálních služeb. Všichni účastníci diskuze jsou mimo jiné povinni dodržovat platné právní předpisy (vč. ochrany osobnostních práv jiného).
Ten nálev do br. salátu je hrozný. Jako by nestačila plnotučná hořčice a majolka. Proč všude cpát ocet nebo lák z okurek? Pejsek s kočičkou měli pré.
Také dávám trochu láku, salát je vláčnější, proč hned ta arogance.
Ano, taky je to dobrý.
zadnou aroganci tady nevidim, jen utok z vasi strany na neznameho cloveka, co psal-psala slusne jen svuj nazor. my take nedelame nalev. staci majoneza, horcice, pepr, sul, spetka cukru. zadny ocet!!!!!!! zadny lak z okurek. zbytecna patlamatlanice vhodna tak do prostrena.
1) na nikoho neútočím, 2) jsem ráda, že Vás znám, 3)chcete mi naznačit, že máte maturitu?, v tom případě byste měla psát bez chyb- Prostřeno atd....., 4) cukr?, tak to je patlanina.
nikoliv chce naznačit, že má vysokou :-)
Já dělám nálev z cibulky , octa, soli, cukru a vody, převařím a smíchám s tatarkou. Je to od M.D.Rettigové a je to výborné, trochu hořčice, pepře, jablíčko a všechnu koře.zeleninu nastrouhanou na drobno, okurku na drobno. Je to výborné. Zelenina je trochu převařená a tu vodu dávám do polévky,čočkové.
Na Štědrý den v tuto hodinu? na netu?, smutné.
korenovou zeleninu jsme vypustili davno. brambory, vajicka, cibulka, koreni, majolka, horcice. nic vic. ale kazdy ma sve chute a sve zvyky. tvrdej celer a mrkev s pastinakem, kteremu v nekterych marketech rikaji petrzel, rozhodne u nas neni v salatu )))
To nás mrzí, že tam nedáváte tvrdej...atd...., kdybyste raději opravila psaní.